TILBUD
Image
110

Dermablend COMPACT Creme Foundation

185,00 DKK
Ryd

Foundation mod pigmentpletter.

Kombinationen af dækkeevne og komfort er endelig mulig. For en fejlfri teint uden maske-effekt
Til kvinder med moderate til svære uregelmæssigheder, de ønsker at skjule.

Foundation formuleret med nøje udvalgte mineralske pigmenter for de bedste naturlige nuancer samt mica for en øjeblikkelig optisk effekt. Med vegetabilske olier og glycerin, for en let og blød konsistens, som er behagelig at påføre i ansigtet og smelter let ind i huden. Mat og naturlig finish hele dagen. 3 nuancer (opal, nude, sand). 12 timers holdbarhed.

Velegnet til at dække moderate til svære uregelmæssigheder som fx. rosacea, vitiligo, angiomer (små kar svulster), modermærker, ar, akne, karsprængninger, forbrændinger, tatoveringer, pigmentpletter og anden ujævn pigmentering, diffus rødme og mørke rande, akne, urenheder og udvidede poreåbninger.

Formuleret med nøje udvalgte mineralske pigmenter som giver holdbarhed og dækkeevne. Hypoallergen, høj tolerance. Testet på sensitiv hud under dermatologisk kontrol. Ikke-comedogen/tilstopper ikke porerne. Med SPF 30. Uden parfume. Uden parabener.

Giver en ensartet og naturligt strålende finish og en fejlfri teint uden maske-effekt. Dækker moderate til svære uregelmæssigheder. Findes i 3 nuancer og har op til 12 timers holdbarhed. Vandfast.

Farvekort kommer.

Se vores andre produkter